Port Dickson~!

Hey..baru dapat update blog hari ni. 2 hari lepas x sempat sebab penat n busy. Haaa...seperti yang aku bagi tahu dekat entry lepas apa yang ada dengan minggu ni kan?? X de ape2 pun...hahah. Pada mulanya ade test...tapi cancel n postponed lepas cuti raya cina. X cuti la aku...kena stduy n buat assignment lagi. Entry ni x nak cakap banyak nak bagi kowang tengok pic aku n classmate kat PD jek. Heheh...best sangat walaupun x sume classmate aku yang ade. Sampai sekarang still rindu dengan memori kt PD...huhu.



Kat depan A1 dok tunggu yang lain turun...



Da get ready nak gerak ni tapi driver2 x turun lagi :p



Snap lagi =)



Muka ngantuk masa ni..bangun awal sangat.



No caption....hahahah =)



Benti kat RNR seremban sat....g makan n tunggu k.juha yang sesat.



Suke pic ni....COMEL~



Time ni kelakar giler...aku ingatkan kerol suruh aku snap pic "selamat datang ke PD" 2 dari dalam keta. Rupa2 nya die nak benti g snap pic kat replika 2..malu kot owg dok hon2. Da la ktowg ramai. Tapi buat bodo je la...hahah.



Waa...makin ramai yang datang.



Lagi ramai...hahaha.



Ok...da sampai. Terkejut sangat bila ying, sheb, mira n ifa datang join ktowang. Ingatkan x jadi.
Sebelum masuk dalam air kena la isi perut dulu....lapar kot. :)



Sambil dok tunggu nasi goreng siap sempat g snap pic siket..tiba2 je aku menyebok kat pic ni. Huhuhu



Da salin baju mestila da ready nak mandi kan3??
So...pe lagi? Terjun la!!



X dapat naik benda alah ni...leka dok buat benda lain.



First time nek banana boat...huhuhu. B4 this x penah sebab mak x bagi. Heheh. Tapi dah bagi tau mak da nak nek benda alah ni. BEST! 



Suke giler pic ni walaupun x sume ade mase ni...=)



Gelap suda muka aku...BURN!! Sambil masak sambil pose ;)



Jom makan!! 



Campfire time...karaoke beramai ramai. X abes kat sini je tau sambung kat dalam rumah pulak lepas 2 tapi game lain pulak. Kul 2 pagi baru aku dapat tido.



Kul 7 da bangun sebab dengar bunyi bising...de yang sambung mandi lagi pagi 2. Tapi aku x sebab da rasa macam nak demam. 



So...aku jadi pemerhati je la pagi 2. Dok tengok diowang main air. Lepas 2 g jalan2 kat kedai2...diowang beli baju. Aku beli kipas je...huhu. Dalam kul 2 lebih bari kitowang gerak balik ke puncak alam. Tapi aku x terus ke puncak alam...singgah s.alam dulu sebab nak amek baju clinical. Sampai je kat bilik terus g mandi n kemas2 pas 2 tido....PENAT!! Rasa macam nak pergi je lagi sebab best sangat...dapat masak sama2. En.Haidzir pun bawa 2 owg anak dia yang cute 2 mimi n yaya...comel. Masa kat sana aku x rasa pun kitowang ni classmate n lecturer tapi aku rasa macam family. Ape2 pun...aku happy sangat bila dengan diowang..=) Thanks for the memories!!



p/s: sila klik untuk besarkan image.


till the next entry..
ASSALAMUALAIKUM =)

2 comments:

  1. alaa...pas ni kowang pulak.
    kan best klu kte sume dapat g sme2. =)

    ReplyDelete