Dekat mana aku tercampak???

Aku x tercampak pun terpelanting je la kot...da3 merepek je. Berita yang aku tunggu2 since last year da tau da iaitu practical aku dekat mana. X tau la ape perasaan aku sekarang ni...suka? X la suka sangat. Banyak rasa takut je sebab aku dapat Kangar, Hospital Tuanku Fauziah. Bukan takut sebab jauh...2 x kesah la. Takut sebab physio kat sana garang la...sabar je la. X de mood nak tulis pape g. Hope..aku dapat kuatkan semangat aku bila kat sana nanti.





till the next entry..
assalamualaikum =(

3 comments:

  1. hahah..tak tawu...ok lah, tak dak papa aihhh..
    bawak bertenang,tarik nafas...selamat berpraktikal k..

    ReplyDelete
  2. hehheh..
    mintak2 xde pape la..

    ReplyDelete
  3. insya-Allah ok!ang kn hebat hehe

    ReplyDelete