Rezeki Si Tenit

Assalamualaikum...

Petang tadi duk lepak-lepak tengok tv tiba-tiba adik panggil cakap ada barang untuk aku. Tapi yang dihulurkan pada aku surat bukan barang (budak ni tahu bezakan surat ke tak?). Bila pegang, baru rasa macam ada benda dekat dalam sampul. Owh...patutla dia cakap barang. Buka-buka je....rupanya benda ni yang keluar. Jeng3



Alhamdulillah. Dapat ni pun sebab isi details my babies dekat FB Whiskas Malaysia bulan lepas. Tak sangka pula dapat. Terima Kasih Whiskas!



Darling pun nak posing tau dengan Whiskas walaupun dia tahu dia tak akan dapat punya. Posing pun jadi la. Nak bagi dekat siapa ye????



So, Si Tenit yang baru nak masuk 2 bulan ni la yang akan dapat Whiskas ni. heheh. Oh ya, mereka bukan lagi enam ekor tapi dah tinggal 4. Ayong dan Jojo dah tak ada. 



till the next entry
assalamualaikum =)


4 comments:

  1. hadiah sehingga rm150++++ untuk dimenangi !!!

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  2. wah , tomeinya kitty2 cats tuh . saya ada gak , 5 ekor .

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel n nakal. 5 ekor? dah besar ke?

      Delete