Bosan, tension, stress!!

*entry ni mungkin akan menaikkan darah sesetengah pihak tapi suka hati aku la, blog aku!

Aku meluat sangat 1000x sebab buka FB je, dekat news feed tu cerita pasal PRU aje. Tak puas hati la, tak adil la, penipu la, apa la. Tension ok bagi aku yang membaca ni. Arghhhhh. So, disebabkan aku tak nak ada tekanan darah tinggi dan akhirnya menyebabkan aku stroke pada awal 20an ni. Aku remove je diowang walaupun diowang tu classmate aku..aku peduli apa. Ni baru FB, nasib baik aku tak ada twitter. Oh ya...nak share gambar sat.


Aku tak tau la sabun pencuci apa yang depa guna untuk sental dakwat kekal ni. Tapi yang ni baru je aku snap tadi, masih ada kesan dekat celah-celah kuku tu ok. Sampai merah aku sental tapi tak hilang jugak pun.  Mungkin aku guna sabun murah kot. Meh bagi pinjam sabun hang. Yang minta dakwat kekal ni digunakan pun hang, jadi yang hang nak bising teriak sana sini pahal? Gila ka?




6 comments:

  1. HEhehe.. tu perkara biasa. Pedulikan mereka yang bising diFB tu. Saya sendiri pun tak hilang. Yang penting nama dah kena potong dari list mereka yang dah mengundi. Dakwat tu sebenarnya takde la bagi effect sangat pun

    ReplyDelete
  2. kan...tu la, sape2 yg bising kt fb tu dah remove dah. malas nak layan.

    ReplyDelete
  3. payah sgt dia orang nak puas hati nape ntah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la..manusia. mcm2 ragam n kehendak.

      Delete
  4. malas nak on fb sebab hal PRU ni. hahaha kawan ada cuci dengan myk moto. keluar. ss punya jari dah kluar sbb lepas mengundi terus basuh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...tapi kalau x on pulak x leh nk brniaga. heheh =)

      Delete