Kalau 32 macam mana?

Assalamualaikum...



Cuba tengok video atas ni..comel kan? Kalau sekor minta macam ni dekat aku boleh la tahan lagi. Kalau 32 minta macam ni serentak? Hahah....tak ke pengsan jadinya. hahah. Binatang pun perlukan perhatian, apatah lagi manusia. Sekarang pun Didi dah mula protes, sebab mungkin aku lebihkan yang baby. Yela, sebab aku anggap Didi dah besar boleh bawa diri. Padahal tak, dia masih perlukan perhatian. Tak kisah la berapa besar pun nombor tu 32 ke 28 ke 45 ke....kasih sayang aku terhadap diowang sama je, tak lebih tak kurang.  Hari tu Aby hilang sebab ada sowang budak sengal ni datang rumah sergah dan takut-takutkan Aby. Dah la si Aby ni tak pernah keluar dari kawasan rumah, sampai maghrib aku mencari dia. Last-last jumpa dia dekat rumah jiran bergaduh dengan Kontot. Sejak dari hari tu, aku anti dengan budak tu. Oh ya...ayah budak tu la yang bela Kontot tu. Hahah.



till the next entry
assalamualaikum =)

14 comments:

  1. alaa nory takleh bukak video tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? broken link eh? ni link dia http://www.facebook.com/photo.php?v=382139141890752&set=vb.359574800813853&type=2&theater

      Delete
  2. Jemput join.. =D

    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

    ReplyDelete
  3. huuu.. kalaulea kucen teman leh buat macam niii.. teman gomol2 dia.. hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...yang comel tu masa dia tepuk lengan tuan dia. comel sgt =)

      Delete
  4. jom join sini dear :))
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsweetdyba.blogspot.com%2F2013%2F05%2Fcontest-saya-comel.html&h=hAQGYyPrH

    ReplyDelete
  5. hehhe... kasih syg y adil?? ekkekkek.. cumell.. saya un suka kucen tapi xleh nak jaga sbb duk hostel..huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kena adil...kalau tak nanti ada yang merajuk, lagi susah. heheh. x pe, nnt dh x duk hostel boleh la bela =)

      Delete
  6. alololo buat muka kesian plak. hana xleh la tengok kucing buat muka kesian.. sedih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann? pandai dia buat muka kesian tarik perhatian tuan dia heheh =)

      Delete
  7. alololo comel sgt kucing tu..kalau saya dah peluk2 :D

    ReplyDelete