KERJA

Assalamualaikum..selamat pagi semua. Belum sampai sebulan result keluar, kebosanan dah melanda. I need a job! Gila excited nak kerja budak ni? Seriously, tak best sebenarnya jadi penganggur ni. Dah ada kelulusan pun susah juga nak minta kerja kan? Tapi nak buat macam mana...belum ada rezeki kot. Harap-harap dapat la kerja secepat mungkin walaupun luar bidang...hehehe. Doakan aku berjaya. By the way, nak kongsi dekat sini dengan kawan-kawan yang sama macam aku sedang cari kerja tapi sayangnya job yang aku nak tak tersenarai. 



PositionDepartmentClosing Date
PHARMACY STORE MANAGERPHARMACY31/12/2012
SENIOR RADIOGRAPHERRADIOLOGY31/12/2013
CLINIC ASSISTANTOUTPATIENT DEPARTMENT31/12/2012
CLINIC NURSEOUTPATIENT DEPARTMENT31/12/2012
STAFF NURSES (OT / ICU / A&E )OT / ICU31/12/2012
ADMINISTRATIVE / CLERICAL SUPPORTVARIOUS DEPARTMENTS31/12/2012
PHARMACY TECHNICIANPHARMACY31/12/2012
MIDWIFE / STAFF MIDWIFELABOUR WARD31/12/2012
RESIDENT MEDICAL OFFICERA&E31/12/2012
FRONT DESK OFFICERSBusiness Office31/12/2012

till the next entry
assalamualaikum =)

No comments:

Post a Comment