Hadiah contest ditukar!

Assalamualaikum..semua.
Baru-baru ni aku ada buat contest dan hadiahnya sangat-sangat simple tapi tak dapat sambutan. Oleh itu, aku akan tukar hadiah kepada yang lebih menarik. Nak tahu hadiah apa?

Jeng3





Tadaaaa









Kalau pemenangnya ialah lelaki, hadiahnya aku tak decide lagi but still mencari. TAPI, contest ni akan dibatalkan jika peserta kurang dari 20 orang. TAPI lagi, kalau batal pun jangan risau kepada yang dah join contest ni sebab ada saguhati menanti anda...cewahhh. Pada uolls girls, kalau uolls nak kan prizes ni cepat -cepat la join ye...31 Disember dah nak dekat. 

Apa-apa pun thanks for reading my blog semua =)

1 comment:

  1. Wah, bestnya hadiah.. sesiapa yg berkesempatan tu bolehlah join.

    Balas kunjungan & follow sini #141

    ReplyDelete