Contest: Kenangan Paling Lucu


p/s: ini sticky entry sehingga 31 Disember 2012, sila scroll ke bawah untuk entry terbaru. TQ =)

Assalamualaikum...semua 


Fuhh...nebes pulak nak taip entry ni huhuhu, tak tahu kenapa. First timer, biasa la tu kan? Ini contest pertama echa, harap-harap dapat la sokongan dari anda semua. Contest ni terbuka untuk semua ok, Jom kita mulakan!




Nak join contest ni mestilah kena ada syarat kan?

Syarat-syaratnya ialah:

1. Tulis entry bertajuk "Contest: Kenangan paling lucudan letakkan banner (with link) di dalam entry. Ceritakan kisah lucu yang pernah anda alami dan kalau ada gambar boleh letak, kalau tak ada pun tak apa (no limit for picture). Ikut kreativiti masing-masing.


 2. Follow blog ni dan Like page echa De Lavenda Shop untuk mengikuti perkembangan contest.

Jangan lupa submit link entry penyertaan anda di dalam kotak komen ok =)

Anda digalakkan untuk follow peserta lain juga.


Hadiah-hadiahnya (setiap tempat seorang aje pemenang):


 Tarikh tutup penyertaan
31 Disember 2012
Jam 8.00 malam

Pemenang akan diumumkan pada 3 Januari 2013


p/s: kalau penyertaan lebih daripada yang echa harap, pemenang mungkin bertambah =)
SEMOGA BERJAYA!



Senarai Peserta (update)

7 comments:

  1. ina join..
    http://inasazali.blogspot.com/2012/12/contest-kenangan-paling-lucu.html

    ReplyDelete
  2. ina join
    http://inasazali.blogspot.com/2012/12/contest-kenangan-paling-lucu.html

    ReplyDelete
  3. http://missblocking.blogspot.com/2012/12/contest-kenangan-paling-lucu.html

    ReplyDelete
  4. raff succeeded sign in.. http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/contest-kenangan-paling-lucu.html

    ReplyDelete
  5. Ellen join contest ni ^_^
    http://thequeenofmine.blogspot.com/2012/12/contest-kenangan-paling-lucu.html

    ReplyDelete