New look!

Assalamualaikum..


Kan aku ada bagi tahu dekat entry sebelum ni yang blog aku sekarang tengah renovate. Dan apa yang kowang tengok sekarang, ini la hasilnya....tadaaaa. Actually, bukan aku yang makeover blog ni. Ini adalah hasil kreativiti KmliaHshm. Makeover ni juga hadiah GA dari Nur Alja. Terima kasih K dan Alja. Oh ya..kalau kowang berminat dengan hasil kerja K ni, kowang boleh la buat tempahan dengan K. Nak tahu macam mana? Berapa bayaran? Kowang rujuk SINI

p/s: I really love the new header. simple but nice 


till the next entry
assalamualaikum =)

p/s lagi: comment box hilang mana entah, kowang tinggalkan la komen dekat chatbox ye =)

11 comments:

  1. eh eh dah ada balik kotak komen....suka3

    ReplyDelete
  2. cantik :)

    kite pun http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/04/blog-bertukar-wajah.html

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaa.. cantiknya blog.. nak jugaa.

    ReplyDelete
  4. dtg singgahbalas.. dari segmen yg sama.. thanx sudi singgah n komen .. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html?showComment=1367220441972#c1045854247930935300

    ReplyDelete