SHORT SEGMENT BY NAA


Jom join segmen ni. Tarikh tutup nak dekat dah...kalau nak join baik cepat2. heheh. Macam biasa la, klik banner untuk join =)




Header ni aku baru je tukar beberapa hari lepas. Header ni memang simple sangat sebab aku ni bukannya kreatif sangat pasal nak buat doodle ke edit ke. Aku buat apa yang aku mampu je...asalkan ada rupa sudah. hahah. 

ini pula link page FB  http://www.facebook.com/DeLavendaShop


Jom la join segmen ni!!



8 comments:

  1. assalamualaikum. Dari segmen yang sama, follow sini n like page awak sekali :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    jemput join segmen saya yang xseberapa ni..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sbb sudi join segment ni..
    good luck yee..

    ReplyDelete
  3. salam...dri segmen same...done follow...

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    ReplyDelete
  6. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete