Segmen : Saya Blogger Negeri .......


Klik banner untuk join ye.

Saya blogger dari Negeri Sembilan. 

Nak tau apo yang best kek nogoghi ni? Datang la melawat sendiri...hahah. Kebiasaannya owang ramai pergi PD je, dah nama pun tempat pelancongan. Macam kalau dekat tempat aku Rembau, tak tahu la apa yang bestnya..hahah lingkup aku tak reti nak promote tempat sendiri. Haaaa...ada satu benda yang best dekat Rembau. Nak tahu apa? Stesen Komuter...hahah tapi belum buka lagi la. Uihh..sonang la kot cam tu owang ghombau poie KL hari-hari....hahah.

Makanan pula mestila masak lemak cili api. Kot ado yang teringin meh la datang ghumah den. Tapi bilo ado kenduri sok la...kah3. Merepek yo den ni haa. Apo hal eh tetibo yo den cakap nogoghi ni? Tu la kalau dah syok bona cito pasal nogoghi den ni ha. Cukup la sampai sini yo..=)

Disebabkan tuan penganjur segmen ni nak den tag owang blogger lain. Den tag blogger kek bawah ni ha.

http://www.sigadismerah.my/
http://nazirahnyerr.blogspot.com/
http://www.mizruha.com/
http://ohthrillers.blogspot.com/
http://www.mujadafewa.my/

24 comments:

  1. salam kenal dari segmen yg sama...


    http://slumberzgurll.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari blogger utara perlis :D

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan . dtg dr segmen yg sama :")
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  4. gud luck ! :)
    anda ditag, jom join GA ni..

    http://gilapotato.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  5. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. HYE! saya dari ngeri9 jgak, salam prkenalan :) singgah n follow :)
    catberrymilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  9. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  11. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini , done follow awak :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    ReplyDelete
  13. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah lama FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal! deno terbang dari terengganu! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  16. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  18. Saya pun orang nogori . Jom singgah blog saya !

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  20. salam dari blogger Kelantan

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  21. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    hye dik salam kenal dari ciksu.
    dari segmen yg sama

    i follow dari KEDAH ;D

    jom singgah blog ciksu, :D

    ReplyDelete
  22. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    hye dik salam kenal dari ciksu.
    dari segmen yg sama

    i follow dari KEDAH ;D

    jom singgah blog ciksu, :D

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete