Setelah 2 tahun.....

Yeay!! satu kerja sekolah dah beres. One more to go. Takut la...x study ape2 lagi untuk MS ni. Isnin ni da la de test..minta2 sempat la aku study MS 2. Cuti seminggu ni duk rumah je siapkan kerja sekolah..huhu. 

Mesti kowang pelik kan ape kena mengena entry ni dengan title 2 kan?? Adakah aku mengambil masa selama 2 tahun untuk siapkan kerja sekolah?? hahah...TIDAK. Ini la yang aku nak cerita. Aku siapkan kerja neuro tadi dengan kawan aku dekat rumah dia. 

So, aku pergi rumah dia tadi bukan drive kereta ok tapi aku bawa motor. Lama gila x bawa benda alah 2. Last sekali masa sebelum masuk puncak alam, maknanya dah 2 tahun aku x sentuh DIA. Nak start motor tadi pun dah gigil, sampaikan aku tanya adek aku macam mana nak start ni. Kah3. Kena gelak kowt dengan adek aku n kawan2 dia...malu siot! X pe la kena gelak pun asalkan aku dah selamat pergi n balik....huhu. Ok la nak sambung buat kerja sekolah ni...bye2


till the next entry
assalamualaikum =)

1 comment:

  1. i ad tag u dlm contest.. grab sepat2.. dtg blog i oke

    ReplyDelete