Aku GELI!!!

eee..geli la. Tadi kan aku g dobi kat tingkat 1...memang la aku terserempak dengan DIA petang tadi tapi still jauh daripada aku..its ok la kan. Tadi lepas maghrib aku g la lagi sekali nak masukkan baju dalam mesin basuh...tapi aku tengok DIA ada dekat belakng pintu 2 je, aku x kesah lagi 2. Tapi sejam kemudiannya aku nak g amek baju dah siap basuh...aku check dulu dekat belakang pintu 2 tengok x de, au pun fikir agaknya DIA dah balik rumah kot. Biar la kan. Sekali aku pusing tengok2 DIA ada dekat sebelah baldi aku, tegak je DIA. Aku nak menjerit dah masa 2 kang x pasal2 1 blok terkejut. Aku dah menggigil dah aku geli sangat campur takut. Kowang tau x aku x amek pun baju aku 2...aku lari balik bilik. Biar la owang nak guna mesin lepas aku 2 keluarkan baju aku. Serius aku geli sangat dengan DIA!!! Tolong la aku...amek kan baju aku. hahahah. 





Nak tau DIA 2 apa atau siapa???? Kowang search la sendiri eh. X sanggup aku nak letak pic DIA dekat blog aku ni....euwww. 








DIA aka CICAK MENGKARUNG ( agaknya tapi apa2 pun spesis cicak memang aku GELI )






till the next entry 
assalamualaikum 

2 comments:

  1. weh!kwn bek echa la cicak tuh..hehhe

    ReplyDelete
  2. bnyk la ang...
    hohoho...aku da g amek da baju 2 dengan zati..
    zati yg masuk amek kan...hahah.
    giler penakut aku ni..huhuhu

    ReplyDelete