Uji Minat Anda! Entry khas untuk lepasan SPM/STPM/Matrikulasi

Assalamualaikum..seperti mana yang kowang baca pada tajuk entry ni, aku nak kongsi dengan kowang semua. Kot ada yang tak tahu lagi la. Khas untuk adik-adik lepasan SPM, STPM dan Matrikulasi. Dulu masa zaman aku (4 tahun lepas) benda ni tak ada pun secara online. Kot ada pun yang omputeh punya la dan susah nak faham syarat-syaratnya (bagi aku la sebab berserabut website nya tu).

 Tapi sekarang, dekat portal UiTM dah ada. Suka tak? Suka tak? Aku suka la sebab dari dulu lagi nak cuba buat benda ni dekat Pusat Kaunseling tapi memanjang tak pergi pun. Ok la, sistem ni senang dan ringkas. Ayat pun pendek-pendek je. Sesuai la untuk aku yang tak suka baca ayat panjang-panjang..hahah


Nak cuba? Klik je banner tu ye =)

Aku dah cuba tadi, dia akan keluarkan kursus apa yang bersesuaian dengan minat, kemahiran, dan result kita. Result aku? Lupa nak printscreen tapi apa yang aku belajar untuk diploma, tak tersenarai pun. hahaha. Kowang cuba la sendiri ye...selamat berjaya!




till the next entry
assalamualaikum =)

4 comments:

  1. Salam kenal dan follow :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    ReplyDelete