Dah jumpa rumah!!

Minggu ni sibuk sangat dengan assignment dan test, yela dah nak keluar klinikal kan kena la selesai apa yang x selesai lagi. Bila jadi macam ni, yang paling penting sekali mestila time management baru la semua kerja berjalan dengan lancar kan. 

Alhamdulillah...berkat usaha kitowang semua n bantuan keluarga masing2 misi mencari rumah sewa dah selesai dan sekarang tunggu nak pindah masuk je. X sia2 la kitowang menyewa kereta 2 kali n menghabiskan masa  Walaupun x dapat yang berdekatan dengan PPUM, x apa la asalkan kawasan tu selamat n eg n zati sanggup nak bangun awal hahah. Lagi pun x ada la jauh sangat dengan PPUM dalam beberapa minit je. Lagi beberapa hari je lagi nak tinggalkan puncak alam n meneruskan kehidupan di shah alam dan PPUM..aishh rindu puncak alam nanti. 




No comments:

Post a Comment